Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Liked.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.

Om Liked

Vi vil gøre din online shopping oplevelse endnu bedre!

Liked.dk samler Danmarks største udvalg af online mode ét sted fra mærker og modebutikker, som du allerede kender. Vi giver dig et samlet overblik over mere end 0 varer igennem et enkelt og overskueligt design. Her vil du også opleve hurtigt at kunne finde gode tilbud, som vi fremhæver til dig.

På Liked.dk kan du tilmed finde inspiration fra mindre nichebutikker og opdage nye mærker.

Du er vigtigst

Vi laver vores service til dig. Vi forsøger til dagligt at skabe den allerbedste shopping oplevelse til dig, der handler tøj, sko og tilbehør på nettet. Hvorfor bruge tid på, at gå flere webshops igennem, når vi kan gøre det muligt for dig, at finde det samme udvalg på ét sted?

Hver dag leverer over 0 webshops produkter til vores hjemmeside, for at du kan få et samlet udvalg af tøj- og skokollektioner fra både danske og udenlandske mærker.
Hvem står bag

Virksomheden bag Liked.dk er er danske Better-Web ApS. Sitet drives af iværksætteren Patrick Olsen, samt et specialiseret hold af talentfulde medarbejdere og freelancere, som dagligt forsøger at løfte danskernes shoppeoplevelser. Ud over Liked.dk, driver Patrick også andre projekter så som Teamble. Liked.dk blev lanceret i 2011 og findes i 10 andre lande under navnet Intomoda.

Har du lyst til at dele dine oplevelser omkring online shopping, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os her med dine idéer og forslag.

Læs om vores kerneværdier her.

Her er vi

Better-Web ApS, CVR: 35827781
Oldenburg Allé 7, st. DK - 2630 Taastrup
Se kort
Kontakt
Hjælp, feedback, ris og ros
Mail: kontakt@liked.dk
Udfyld formular
Patrick Olsen
Stifter, presseansvarlig
Mail: patrick@liked.dk
Direkte tlf.: (+45) 24 24 25 24
Se pressemateriale

Hvem er med

0+ webshops er med i konceptet og leverer dagligt produkter til Liked.Partnerskaber

E-mærket

E-mærket og Liked.dk samarbejder om at give dig en sikker købsoplevelse. Du kan tjekke om den enkelte webshop er e-mærket ved at klikke på ”se detaljer” på et produkt, og herefter kigge efter det lille e-mærke-ikon i højre hjørne af boksen, der fortæller produktets pris. Fremgår e-mærket indgår webshoppen i e-mærkeordningen.

Læs mere om e-mærket på emaerket.dk
Whistleblowerordning

Vi støtter whistleblowerordningen ved at give feedback til danske Whistlelblower Software, som laver et system til at rapportere whistleblower-hændelser i en virksomhed. Det er helt væsentligt at danske virksomheder behandler medarbejdere ordenligt, og giver dem muligheden for at whistleblowe uden konsekvenser.

Læs mere whisteblower systemet her
ViaBill

Med ViaBill kan du betale den samme pris for varen, men opdele betalingen i mindre bidder. Det er nemt og enkelt og tilmed uden renter- og gebyrer. Alt det kræver er en gratis ViaBill-konto og så er du igang. På Liked.dk kan du se under de enkelte varer, hvor det er muligt at handle med ViaBill og endda også hvad prisen er pr. måned.

Læs mere om ViaBill her
Origiwork logo
Origiwork

Liked.dk bruger Origiwork til at finde og hyrer freelancere til at udvikle og drifte sitet. Origiwork er et sted hvor freelancere kan dele deres arbejde, således at virksomheder kan se hvad de er i stand til inden de hyrer.

Læs mere om Origiwork her
Diversity badge
Diversity Badge

Liked.dk er medlem af Diversity Badge hvis formål er at fejre mangfoldigheden i samfundet og blandt virksomheder. Som medlem af initiativet bidrager Liked.dk med at forebygge diskrimination samt at yde værdifuld støtte til internationale velgørende organisationer.

Læs mere om Diversity Badge her
Liked kerneværdi nr. 1: Vær eventyrlysten
Liked kerneværdi nr. 2: Skab en oplevelse
Liked kerneværdi nr. 3: Skab ærlige og åbne forhold gennem god kommunikation
Liked kerneværdi nr. 4: Gør mere med mindre
Liked kerneværdi nr. 5: Vær passioneret og determineret
Liked kerneværdi nr. 6: Omfavn faktor X
Liked kerneværdi nr. 7: Vær ydmyg
Liked kerneværdi nr. 8: Vær innovativ og skab forandring
Liked kerneværdi nr. 9: Tænk langsigtet
Liked kerneværdi nr. 10: Skab en dynamisk og positiv holdånd
  • Shop online
Vi samarbejder med e-mærket

e-mærket er den danske mærknings-ordning for sikker nethandel. Vi viser hvilke butikker som er e-mærket 2022 på produktsider.
  • Liked.dk
  • Better-Web ApS
  • Oldenburg Allé 7, st.
  • DK - 2630 Taastrup
  • kontakt@liked.dk
©2022 Better-Web ApS. Alle rettigheder forbeholdes