Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Liked.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.
Kategorier
Mærker

Liste over de populære mærker på Liked

  Brug Liked.dk’s mærkeoversigt, når du er på udkig efter varer fra dine favoritmærker eller søger efter inspiration til dit næste online køb inden for tøj, sko og mode. Klik på de mærker, du har lyst til at se nærmere på eller indtast et mærkenavn i søgefeltet og vi samler udvalget til dig fra forskellige webshops.

  Når du har fundet et produkt du kan lide, er alt hvad du skal gøre at klikke på det og vi sender dig videre til den butik, der sælger varen. Brug også Liked.dk til at finde de bedste priser og tilbud til dig. Læs mere om hvordan, du nemt kan bruge Liked.dk til at finde de bedste tilbud på mærker her. 
   

  Vi samler udvalget fra online forhandlere

  Lad Liked.dk samle udvalget fra forskellige anerkendte danske og internationale webshops til dig, når du shopper online. Vi samarbejder med kendte webshops, om at give dig det bedste udgangspunkt for din online shopping. Ud fra et kæmpe udvalg, giver vi dig mulighed for at finde lige netop det produkt, du søger fra forskellige butikker. Anvend vores filtre og kategorier, og du vil være endnu bedre på vej til at finde, hvad du leder efter.
   

  Spar tid og penge

  Der er flere måder, hvorpå du kan spare penge på tøj, sko og mode ved at starte din shopping på Liked.dk. Er der flere webshops, der forhandler produktet, kan du med fordel vælge den butik, som forhandler produktet til den bedste pris, hvilket vi synliggør for dig ved at vise udvalget fra de forskellige butikker ét sted. På Liked.dk er der desuden mange nedsatte varer at finde, og vi arbejder for at samle dem alle ét sted, således at du nemt og hurtigt kan finde, hvad du søger. Gør brug af de forskellige filtre og kategorier, og du vil opleve at det er endnu nemmere at finde lækre nye mode-produkter. Hvad end, der er tale om en kjole, et jakkesæt, et par sko, en badedragt eller noget helt femte, har vi hvad du søger.
   

  Find varer på udsalg

  Det er ingen hemmelighed at vores opgave er at gøre det så nemt for dig som overhoved muligt at finde de bedste tilbud. Det betyder, at vi tydeliggør besparelser til dig i %-tal, ligesom vi fremhæver særtilbud og udsalg. Er du inde på en mærkeside, kan du for eksempel gøre brug af filteret ”find udsalg”, for at se om der er aktuelle udsalgsvarer at finde til en ekstra nedsat pris. Liked.dk arbejder for at give dig den bedste shopping oplevelse, og derfor er priserne altid opdateret og aktuelle, så du trykt kan begynde din shopping her.

   

  Har du spørgsmål?

  Har du spørgsmål til Liked.dk’s koncept eller andet, er du altid velkommen til at henvende dig til os.

  Vi ønsker dig en rigtig god shopping.


  Liked kerneværdi nr. 1: Vær eventyrlysten
  Liked kerneværdi nr. 2: Skab en oplevelse
  Liked kerneværdi nr. 3: Skab ærlige og åbne forhold gennem god kommunikation
  Liked kerneværdi nr. 4: Gør mere med mindre
  Liked kerneværdi nr. 5: Vær passioneret og determineret
  Liked kerneværdi nr. 6: Omfavn faktor X
  Liked kerneværdi nr. 7: Vær ydmyg
  Liked kerneværdi nr. 8: Vær innovativ og skab forandring
  Liked kerneværdi nr. 9: Tænk langsigtet
  Liked kerneværdi nr. 10: Skab en dynamisk og positiv holdånd
  • Shop online
  Vi samarbejder med e-mærket

  e-mærket er den danske mærknings-ordning for sikker nethandel. Vi viser hvilke butikker som er e-mærket 2022 på produktsider.
  • Liked.dk
  • Better-Web ApS
  • Oldenburg Allé 7, st.
  • DK - 2630 Taastrup
  • kontakt@liked.dk
  ©2022 Better-Web ApS. Alle rettigheder forbeholdes