Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Liked.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.

Kerneværdier

1. Vær eventyrlysten

Når det drejer sig om shopping, er det nemt at holde sig til det, vi kender. Men hvorfor ikke prøve noget nyt? Tage chancer og hoppe ud på dybt vand? Vove pelsen? Og hvad vi ellers kunne finde på af gode, gamle mundheld. Hos Liked.dk opfordrer vi til at være eventyrlystne. Til at gå en anden vej end alle de andre – også når det handler om personlig stil. Vi elsker selv nytænkning, kreativitet og uudforsket land, og det forsøger vi at imødekomme med bl.a. Liked.dk. Her handler det om dig. Om det, du mangler i garderoben. Om din stil, dit look – dit liv. Grib det gode tilbud, når det byder sig; Du finder det her! Og selv om vi måske ikke ligner noget, du har set før, er der ingen grund til bekymring – vi tænker bare ud af boksen.

2. Skab en oplevelse

Hver dag gør vi vores yderste for at give brugeren – dig – en god oplevelse. Det gør vi, fordi vi mener, det skal være en oplevelse at gå på arbejde. Faktisk kan man sige, at vi skaber oplevelser for dig, fordi vi skaber oplevelser for os selv. Alle vinder! En oplevelsesbaseret arbejdsplads giver både arbejds- og livsglæde, og det kan du forhåbentlig mærke, derude på den anden side af skærmen.

Det skal også være en oplevelse at shoppe. En god oplevelse. Og her på Liked.dk har vi gjort det så nemt, som overhovedet muligt. Blandt den nyeste mode og de mest trendy mærkevarer sørger vi for at finde gode tilbud til dig, så du sparer penge og får opgraderet garderoben på samme tid. Som vi sagde: En god oplevelse. Og skulle du få brug for at kontakte vores support, så er det vores mission, at også dét skal være en god oplevelse. Så vi sammen kan få vendt det, der ikke fungerer, til noget positivt.

3. Skab ærlige og åbne forhold gennem god kommunikation

Med ærlighed kommer man længst. Det er tankegangen her hos Liked.dk, hvor vi desuden sørger for at prioritere en åben og gennemsigtig kommunikation, så vi kan holde os selv og hinanden konstant opdateret. På den måde undgår vi misforståelser og rydder eventuelle forhindringer af vejen. Vi lever af gode forhold – til hinanden, til dig og til vores leverandører.

På samme måde vil vi gerne etablere et godt forhold til dig. Sikre os, at du er glad og tryg og opdateret omkring det, du mener, du skal være opdateret omkring. Er du ikke det, håber vi, at du siger til, for så har vi ikke gjort vores arbejde godt nok. 100 % ærlighed – det er fremtiden.

4. Gør mere med mindre

Det behøver ikke altid være voldsomt for at fungere. Her hos Liked.dk tror vi på, at vi kan gøre mere med mindre. Det vil sige, at vi konstant stræber efter at optimere vores side, så det er nemt for dig at finde rundt, og så du slipper for at fare vild i gigantiske bannerreklamer. Gode tilbud på lækkert mærketøj kan nemlig godt stå alene. Som virksomhed passer vi også på med ikke at overgøre tingene. Vi sørger i stedet for at have et godt arbejdsmiljø og passe godt på hinanden – skabe en god work/life balance. På den måde arbejder vi optimalt sammen og leverer de bedste resultater til dig.

5. Vær passioneret og determineret

Uden passion og determination kommer man ingen vegne. Derfor har vi kastet både liv og sjæl i Liked.dk – fordi vi tror på konceptet. Både som det er i dag, og det, det kan udvikle sig til. Vores passion ligger ikke bare i lækkert mærketøj og gode tilbud – selv om begge dele bestemt er værd at dedikere en pæn portion passion til. Den ligger også i en optimal brugeroplevelse og i at få dig til at vende tilbage, næste gang du skal gøre et mærkevarekup. Og måske få dig til at anbefale os til dine venner. For uden dig, ingen Liked.dk. Lyder det underligt, hvis vi siger, at vi er passionerede omkring dig? Ja? Det er vi selvfølgelig! På den gode måde, naturligvis!

6. Omfavn faktor X

Vores x-faktor hos Liked.dk kommer til udtryk ved, at vi ikke er helt som de andre; Vi er helt vores egen. Det, de andre gør, gør vi anderledes. Fordi vi tør, kan og vil. Tør du også? Uanset om det gælder job, venner, tøj eller noget helt fjerde, må du ikke være bange for at skille dig ud. Vær den, du er, den, du har lyst til at være, i stedet for at gemme dig i flokken. Det giver dig mere respekt fra dem omkring dig, og – mere vigtigt – du får mere respekt for dig selv. Køb det tøj, du synes, er fedt. Ikke det, modebladene siger, du skal gå i. Alle har x-faktor – det gælder bare om først at finde den, så at omfavne den!

7. Vær ydmyg

Der er ingen, der bryder sig om en blærer*v. Dermed ikke være sagt, at man ikke må være stolt af sig selv, sine successer og sin stil. Det er bare god stil også at huske, at man sjældent opnår noget alene. Som regel er der altid en medvirkende faktor, der gør, at man får succes. Her hos Liked.dk tilskriver vi en del af vores succes vores høje arbejdsmoral og gode arbejdsklima. Vores ekspertise. Men en endnu større del af vores succes tilskriver vi dig. Vi er nemlig godt klar over, at vi ikke kommer nogen vegne uden vores brugere. Så æres den, der æres bør: Tak for dig, tak fordi du deltager, og tusind tak fordi du er med til at gøre platformen endnu bedre ved at bruge den. Det sætter vi stor pris på.

8. Vær innovativ og skab forandring

Hvorfor gøre det samme som alle andre, når man kan gøre noget helt andet? Her hos Liked.dk stræber vi efter at være innovative og på den måde skabe forandring. Helt konkret vil vi rykke grænsen for, hvad der er godt, og på den måde gøre nettet et bedre sted at være. Slut med useriøse dealsites og tilbud, der er for gode til at være sande. Hos os får du the real deal. Vi er ikke bange for at eksperimentere, men vi gør det ikke med hovedet under armen – vores ambitioner er med os hele vejen og hjælper med at sætte nye standarder. Du kan også være med til at rykke grænser: Gå i front med at bruge tjenesten, og forandr indholdet af dit klædeskab for altid.

9. Tænk langsigtet

Hos Liked.dk tænker vi langsigtet hver dag. Det kommer til udtryk ved, at vi til stadighed er passionerede omkring at forbedre kvaliteten og brugeroplevelsen, og at vi udvikler holdbare løsninger og strategier, der holder på den lange bane. Vores partnerskaber er nøje udvalgt og så stærke, at du trygt kan regne med, at vi også er her i morgen og i overmorgen og i næste uge … og i lang tid fremover.

På samme måde kan du selv have gavn af den langsigtede tankegang. I stedet for at lave lappeløsninger i klædeskabet og købe en masse tøj, du ikke har brug for, kan du bruge Liked.dk, hvor du finder kvalitetstøj, der holder længe. Det vil både pengepungen og miljøet takke dig for.

10. Skab en dynamisk og positiv holdånd

Her hos Liked.dk tror vi på, at et godt arbejdsmiljø bidrager positivt til både arbejdet og slutproduktet. Vi tror på vores produkt og på at skabe så god en shopping-oplevelse som muligt for dig. Og når alle samarbejder og er med til at skabe en positiv holdånd, bliver helhedsoplevelsen for både medarbejdere og brugerne ikke bare god – den bliver fremragende. Holdånd kan desuden bruges i andre henseender end bare på arbejdet, og når vi dyrker den, bliver vi stærkere sammen.

Bonus værdi:
Liked.dk støtter op omkring ideologien bag Miljøvenlig Pakning-tiltaget, og vi synes at modeindustrien har meget at lære her. Vi håber på at kunne være med til at spredde budskabet, som har til formål at gøre pakning mere miljøvenligt for at skåne naturen. For at finde ud af om en virksomhed støtter op omkring tiltaget, skal du kigge efter mærket vist til venstre.
Bonus værdi:
Liked.dk ønsker at bidrage til øget fokus på CSR, som er virksomhedens samfundsansvar. At øge fokus på dette, kan være med til at sørger for at virksomheder blvier tvunget til at tage stilling til om CSR skal være en del af deres differentieringsstrategi.
Liked kerneværdi nr. 1: Vær eventyrlysten
Liked kerneværdi nr. 2: Skab en oplevelse
Liked kerneværdi nr. 3: Skab ærlige og åbne forhold gennem god kommunikation
Liked kerneværdi nr. 4: Gør mere med mindre
Liked kerneværdi nr. 5: Vær passioneret og determineret
Liked kerneværdi nr. 6: Omfavn faktor X
Liked kerneværdi nr. 7: Vær ydmyg
Liked kerneværdi nr. 8: Vær innovativ og skab forandring
Liked kerneværdi nr. 9: Tænk langsigtet
Liked kerneværdi nr. 10: Skab en dynamisk og positiv holdånd
  • Shop online
Vi samarbejder med e-mærket

e-mærket er den danske mærknings-ordning for sikker nethandel. Vi viser hvilke butikker som er e-mærket 2022 på produktsider.
  • Liked.dk
  • Better-Web ApS
  • Oldenburg Allé 7, st.
  • DK - 2630 Taastrup
  • kontakt@liked.dk
©2022 Better-Web ApS. Alle rettigheder forbeholdes