Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Liked.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.

Romaskine test 2018 - De 14 bedste Romaskiner

Top 14 bedste romaskiner

Romaskinen er den perfekte allround-maskine. Du får trænet både skuldre, arme, ryg, mave og ben – og du er garanteret at få pulsen op. Netop fordi du træner hele kroppen, er den foretrukket af mange. Du kan bruge den både, hvis du har brug for at tabe dig, eller som opvarmning inden du skal styrketræne. Du får sved på panden og får aktiveret alle de store muskelgrupper, og du undgår dermed overbelastning af muskler med en god tur på romaskinen.

En romaskine er dog lidt af en større investering. Det kan derfor betale sig at sætte sig lidt ind i, hvordan maskinen virker, og hvilke behov der er særligt vigtige for dig at få opfyldt i forbindelse med din træning.

Vi har her testet 12 vidt forskellige modeller for at give dig det bedste overblik over de romaskiner, der er på markedet. Vi har blandt andet undersøgt rotag, belastning, sædehøjde, computer og pris, som er nogle af de parametre, vi har kigget på, når vi har vurderet og scoret romaskinerne.

Masterfit TP900 romaskine (testvinder) - 5999 kr
Masterfit TP900 romaskine (testvinder)

Denne romaskine har meget til fælles med Concept 2 romaskinen, men er billigere, hvorfor dette er testvinderen i vores romaskine test.

Producenten Abilica udvikler udstyr i høj kvalitet, som kan konkurrer med de bedste maskiner på markedet.

Fordele ved Masterfit TP900:

 • Maskinen har 9 modstandsniveauer og kan udfordre hjemmetrænere på alle niveauer
 • Der er mulighed for at skille romaskinens ad for nemmere opbevaring
 • Computeren tillader at opsætte mål på træningen
 • Romaskinen har en stabil konstruktion samt et luftbaseret modstandssystem.
 • Der er en smartphone holder øverst på skærmen, hvis du gerne vil have underholdning mens du træner.

Leder du efter topkvalitet i en romaskine i mellem-prisklassen er det denne romaskine vi anbefaler.


Samlet score: 10 / 10
Abilica WinRower 2.0 (bedst til prisen) - 3995 kr
Abilica WinRower 2.0 (bedst til prisen)

Denne romaskine er en videreudvikling af Abilicas WinRower, som mange anser som værende den bedste model til nybegyndere. Med denne opdaterede romaskine får du en del forbedringer – og ikke mindst kvalitet til en forholdsvis lav pris.

Producenten Abilica udvikler kvalitetsudstyr til din træning. De fokuserer på funktionalitet og levetid, og du kan derfor stole sikkert på, at du får en romaskine, der opfylder dine behov – specielt hvis du er nybegynder og ikke har så stor erfaring med romaskiner.

Fordele ved Abilica WinRower 2.0:

 • Maskinen fylder ikke særligt meget, og du kan derfor let stille maskinen frem og tilbage, når du skal bruge den til træning i hjemmet.
 • Abilica WinRower 2.0 kan bruges af personer op til 198 cm og op til 130 kg – og passer derfor til de fleste.
 • Romaskinen er lavet af høj kvalitet. For eksempel er sædet lavet på en måde, hvor det glider rigtig godt på skinnen, der er lavet af aluminium.
 • Med magnetisk modstand er du sikker på at få en virkelighedstro oplevelse af at ro på vandet.
 • Du har mulighed for at skifte mellem fem modstandsniveauer og 12 programmer, der motiverer og sørger for at variere din træning.
 • På displayet kan du se, hvilket modstandsniveau du er på, hvor lang tid du har roet, hvor mange åretag du tager pr. minut, kalorieforbrug og distance. Displayet er meget brugervenligt.

Ulempen ved denne Abilica WinRower 2.0-romaskine er LCD-displayet. Tallene på displayet er ikke særligt store, og det kan derfor være svært at følge ordentlig med, når du ror.  Er du professionel eller erfaren sportsudøver? I så fald bør du overveje at investere i en mere professionel romaskine, hvor der er mulighed for et højere modstandsniveau og et knap så enkelt design som ved denne maskine.


Samlet score: 9 / 10
Concept2 (mest brugte i fitness centre) - 8295 kr
Concept2 (mest brugte i fitness centre)

Concept2 er den romaskine du kender fra de fleste fitness centre, da den performer i toppen af denne romaskine-test, og det er der flere grunde til. Denne maskine er kendt for at tilhøre toppen af romaskiner på markedet verden over. Ønsker du det bedste romaskine til dit hjem, er det denne Concept2-maskine, du bør gå efter.

Siden 1981 har professionelle udviklere udviklet på denne maskine. Du kan derfor være sikker på, at teknologien er gennemtestet og udviklet, så du får den bedste oplevelse på romaskinen.

Du kan finde denne maskine i det lokale fitnesscenter, hvor den bliver brugt af almindelige motionister. Maskinen bliver dog også brugt af professionelle atleter og er et hit blandt de dygtigste crossfittere og roere, da både styrke og cardio i høj grad forbedres, når de bruger maskinen.

Fordele ved Concept2:

 • Du har mulighed for at holde øje med både tempo, afstand og kalorier.
 • Maskinen har 12 forskellige programmer.
 • Concept2-maskinen giver luftmodstand, hvilket giver en virkelighedstro oplevelse og fornemmelse af at ro rigtigt. Du indstiller luftmodstanden manuelt ved at “skrue” op og ned på siden af maskinen.
 • Let at skifte indstillinger med få tryk på knapper ved LCD-display, så du kan se den data, du ønsker.
 • Romaskinen kan håndtere en maks. vægt på 225 kg og har et lavt lydniveau.
 • Du har mulighed for at justere pedalerne, så de passer til din fods størrelse – og det er hurtigt og let at spænde stropperne, der går over foden.

Ønsker du det bedste blandt romaskiner, er det helt sikkert denne romaskine, der er vinderen. Det store fokus på kvalitet har sikret en romaskine, der giver en behagelig fornemmelse af at ro. Du skal blot indstille luftmodstanden manuelt på siden af maskinen, justere pedalerne til din fod, og så er du klar til at ro derudad.


Samlet score: 10 / 10
Apollo Pro 2 (mest eksklusiv) - 8495 kr
Apollo Pro 2 (mest eksklusiv)

Er du på jagt efter en mere eksklusiv romaskine sammenlignet med andre romaskiner? Så bør du kigge nærmere på Apollo Pro 2. Der er nemlig en grund til, at vi har kåret denne som den mest eksklusive – og på mange fronter også den bedste oplevelse med et flot og moderigtigt design.

Sammensætningen af materialer adskiller sig fra den typiske romaskine ved at være lavet af stål og træ. Dette flotte design er udviklet, så det fylder ganske lidt i dit hjem. Apollo Pro 2 er en vandromaskine. Du kan derfor nyde fornemmelsen, lyden og synet af vandet, der roterer hurtigt rundt og giver en fornemmelse af at være på vandet. Det giver en anderledes og sjovere oplevelse – og det motiverer dig til at yde ekstra på denne eksklusive romaskine.

Fordele ved Apollo Pro 2:

 • Du får en særdeles unik konstruktion og sammensætning af materialer med en romaskine lavet af træ og stål.
 • En maskine udviklet af professionelle roere sikrer en eksklusiv og virkelighedstro oplevelse af at ro.
 • Du kan få plads til denne romaskine i hjemmet, når den ikke er i brug. Den er nemlig let at klappe sammen.
 • Er det for kedeligt bare at ro derudad, har du mulighed for at downloade mange programmer via et USB-stik (som du kobler til computeren).
 • Der er fire forskellige niveauer af modstand – du kan ændre dem med blot en enkel drejning på en knap.
 • Romaskinen kan håndtere en vægt på op til 150 kg.

Apollo Pro 2-maskinen er den mest eksklusive romaskine på markedet, når det kommer til at få en anderledes oplevelse. Kombinationen af materialer giver noget ekstra til din træning i hjemmet.


Samlet score: 9.5 / 10
Masterfit TP 340R - 6999 kr
Masterfit TP 340R

Vil du gerne finde en romaskine, der er tættest på at matche Concept2-maskinen? Masterfit TP 340R er den maskine, der er nærmest i forhold til kvalitet. Det er en romaskine i den dyrere ende prismæssigt. Den har lækre detaljer og er i høj kvalitet – hvilket er netop det, prisen giver udtryk for.

Fordele ved Masterfit TP 340R:

 • Denne romaskine har kombineret magnetisk modstand og luftmodstand. Det giver et bedre, blødere og mere realistisk træk.
 • På trods af, at der er luftmodstand, er romaskinen lydsvag.
 • Computeren har 12 forskellige programmer og fire brugerprofiler.
 • Romaskinen har manuel belastning og op til 16 forskellige niveauer af belastning.
 • Masterfit TP 340R er pladsbesparende i dit hjem, da du kan klappe den sammen på midten, så den ikke fylder særlig meget.
 • Med to små hjul foran på romaskinen slipper du for at løfte maskinen på plads. I stedet kan du nemt og hurtigt rulle den på plads.

Et punkt, hvor den adskiller sig fra mange andre romaskiner, er ved siddehøjden. Den er på hele 50 cm – og den er derfor nemmere at komme af og på, hvilket er rart for rigtig mange, der har fysiske begrænsninger.


Samlet score: 9 / 10
Hammer Cobra - 2999 kr
Hammer Cobra

Hammer Cobra er en romaskine, hvor du får fornemmelsen af at have årer i hænderne. Det er en såkaldt crossbow-romaskine, hvor du skal trække de to årer gennem vandet, og hvor årerne næsten krydser hinanden over hænderne. I stedet for magnetisk, luft- eller vandmodstand er der ved denne romaskine modstande, der bliver skabt af hydrauliske cylindre. En cylinder på hver åre.

Fordele ved Hammer Cobra:

 • Du kan vælge mellem 1-12 niveauer af modstand, som du manuelt kan indstille.
 • Du har mulighed for at justere sædet i tre niveauer. På den måde kan du finde den rette position og sidde så behageligt som muligt.
 • Romaskinen har en kortere skinne end de typiske romaskiner. Det kan være både en fordel og en ulempe afhængig af, hvad du er vant til, og hvor erfaren du er, når det kommer til romaskiner.
 • Computeren er simpel, overskuelig og har de vigtigste funktioner såsom tælling af åretag, pulsmåling og tidtagning.

Der er ingen træningsprogrammer på denne romaskine. Til gengæld får du en romaskine, der fylder mindre end andre, og som kun vejer 21 kg. Den har en praktisk størrelse, der gør, at du let kan folde den sammen og lægge den væk, indtil du skal bruge den til træning igen.


Samlet score: 8 / 10
Reebok GR Rower - 4349 kr
Reebok GR Rower

Reebok GR Rower er en romaskine, der ligger i den mellemdyre ende. Det er den mest populære romaskine hos producenten Reebok, der er specialiseret i sportsudstyr. De udvikler på sportstøj, sportssko, sportsudstyr og tilbehør, der sørger for, at du er klædt på til at kunne præstere så godt som muligt. Reebok sikrer det bedste grej og udstyr for at optimere din træning.

Denne romaskine har magnetisk modstand. Det er en af de bedste romaskiner med denne type modstand, som du kan finde på markedet. Trækkene bliver behagelige, og du får et bedre flow i din roteknik.

Fordele ved Reebok GR Rower:

 • Denne romaskine har 16 forskellige modstandsniveauer. Det giver dig mulighed for i høj grad at variere din træning, alt efter om du skal ro en lang distance eller en kortere spurt. Du kan derfor veksle mellem udholdende træningssessioner og de mere styrke- og cardio-betonede træninger i dit hjem.
 • Displayet på maskinen er LCD.
 • Det er nemt at følge med på displayet under træning, hvor du blandt andet kan se din forbrænding af kalorier, din hastighed, din puls og antal åretag pr. minut.
 • Du har mulighed for at tilkøbe pulsbælte, hvor data bliver trådløst sendt til displayet.

De mange muligheder er med til at øge motivationen og sikre gode resultater, da du kan presse dig selv til at yde det bedste.


Samlet score: 9 / 10
Kettler Rower Axos - 3645 kr
Kettler Rower Axos

Kettler Rower Axos placerer sig i den billigere ende prismæssigt. Producenten Kettler er en af de førende producenter i Europa, når det kommer til fitness- og romaskiner. Kettler er kendt for at producere udstyr med høj holdbarhed. Romaskinen er produceret i rigtig god kvalitet – til en pris, hvor de fleste kan være med.

Fordele ved Kettler Rower Axos:

 • Romaskinen har magnetisk modstand ligesom WinRower 2.0.
 • Glideskinnen er lavet i aluminium.
 • Du kan let tage romaskinen frem, når du skal bruge den, og pakke den væk igen, når du er færdig med din hjemmetræning.
 • Romaskinen vejer ikke særligt meget, hvilket gør den lettere at håndtere, når du skal flytte den.
 • Romaskinens trækhjul sikrer en realistisk følelse af at ro på vandet.
 • Du kan manuelt indstille modstanden på romaskinen – vælg blandt otte forskellige niveauer af modstand.

Ulempen ved denne romaskine er monitoren og displayet. Monitoren er lidt for simpel, og displayet er ikke særlig stort. Det gør det svært at holde øje med tallene, mens du ror. Derudover er tallene og den data, der bliver vist, ikke altid korrekt.

 


Samlet score: 8.5 / 10
Peak Fitness R70 - 3999 kr
Peak Fitness R70

Denne Peak Fitness R70-romaskine har en praktisk størrelse, der gør det muligt at tage den frem og pakke den sammen hurtigt og let efter behov – og med transporthjul er det endnu lettere end normalt. Romaskinen fylder derfor forholdsvist lidt, hvis du vil have den stående fremme. Maskinen er lille, kompakt og særdeles effektiv. Romaskinen er lavet med en kombination af luft- og magnetmodstand. Det gør, at du får nogle gode tag.

Fordele ved Peak Fitness R70:

 • Computeren har mange programmer - enten dine egne programmer eller computerens programmer.
 • På computeren kan du blandt andet se rotag, puls, distance og kalorier. Du kan endda se watt, alarm og kalender på computeren.
 • Et bremsesystem baseret på luft og magnet.
 • Romaskinen har transporthjul, der gør det let at flytte rundt på den, når du har brug for det.

Med de mange programmer på computeren kan du udfordre og motivere dig selv, når du træner. Du kan lave dit eget program eller vælge at ro imod computeren. På den måde kan du konkurrere mod dig selv eller computeren og hele tiden presse dig selv – og dermed udvikle både styrke, cardio og udholdenhed med en øget motivation. Det er den rette romaskine, hvis du ønsker en praktisk romaskine, der ikke fylder for meget i dit hjem, og hvis du samtidig ønsker en god romaskine til en fornuftig pris.


Samlet score: 85 / 10
Fluid Rower Pacific Challenge AR - 6495 kr
Fluid Rower Pacific Challenge AR

Denne romaskine er i den dyrere ende af skalaen. Modsat for eksempel Concept2-romaskinen er denne Fluid Rower-romaskine udstyret med en belastning baseret på vandmodstand.

Med denne type modstand styrer du selv modstanden. Jo hårdere og jo hurtigere du trækker, jo mere modstand får du. Har du brug for at regulere modstanden, kan du dog justere basismodstanden, så den passer til dig – uanset om du er nybegynder eller en erfaren sportsudøver.

Fordele ved Fluid Rower Pacific Challenge AR:

 • Computeren gør det muligt for dig at holde øje med blandt andet distance, tid, kalorier og rotag pr. minut. Du kan derfor holde øje med, at du opretholder et stabilt tempo.
 • Romaskinen har et polstret sæde, hvilket gør det behageligt at sidde og ro.
 • De ergonomiske håndtag sørger for, at dine led ikke bliver overbelastede.
 • Maskinen har justerbare fodplader, så du kan indstille dem til netop dine fødders størrelse.
 • Romaskinen med vandmodstand har et blødt og ægte træk uden forsinkelser i modstand. Det gør, at det næsten føles som at være på vandet.
 • Romaskinen er lydsvag, hvilket er en vigtig faktor, når du skal investere i en romaskine.

Computeren på denne romaskine giver dig gode muligheder for at sætte mål og holde dig motiveret – og ikke mindst i god form. Træning bliver lidt sjovere, når du konkurrerer mod dig selv og sørger for at holde et godt tempo. Romaskinen er lidt tungere end andre romaskiner med sine 45 kg og er derfor ikke en romaskine, som du pakker væk hver gang.


Samlet score: 8.5 / 10
Kettler Favorit Romaskine - 2369 kr
Kettler Favorit Romaskine

Ligesom Hammer Cobra er denne romaskine lidt anderledes end de fleste. Med Kettler Favorit får du en mere virkelighedstro oplevelse og dermed en anden type oplevelse med romaskinen. Du fornemmer, hvordan du tager et åretag – som hvis du sad i en robåd på vandet. Kettler Favorit-romaskinen placerer sig i den billigere ende. Der er dog stadig mange fordele ved at vælge denne frem for andre romaskiner.

Fordele ved Kettler Favorit romaskinen:

 • De hydrauliske cylindre giver romaskinen belastning og gør det muligt for dig at indstille modstanden i trinløse niveauer.
 • Den simple computer har et overskueligt antal af muligheder.
 • Hold øje med tid, åretag, energiforbrug og puls.
 • Romaskinen kan håndtere en kropsvægt på 130 kg.

Selvom denne romaskine ikke har helt så mange indstillinger og programmer sammenlignet med andre romaskiner, har den stadig fordele. Idet romaskinen er simpel og overskuelig, kan den være det perfekte match til nybegynderen, der ikke er så erfaren eller teknisk anlagt.

Maskinen fylder ikke særligt meget. Den er dog desværre ikke foldbar og kan derfor være lidt sværere at pakke væk, når du ikke skal bruge den.


Samlet score: 7.5 / 10
Nordic 265 Rower - 3999 kr
Nordic 265 Rower

Nordic 265 Rower-romaskinen placerer sig i mellemprisklassen. Er du en helt almindelig motionist, vil denne romaskine være et godt bud. Maskinen er simpel og overskuelig. Nordic 265 Rower er udstyret med et magnetbremsesystem. Justeringen af modstand er elektronisk styret. Du kan vælge mellem otte forskellige niveauer af modstand.

Fordele ved Nordic 265 Rower:

 • På computeren kan du blandt andet følge distance, hastighed og tid.
 • Et enkelt system uden for mange tekniske detaljer passer til den motionist, der gerne vil i gang med træningen uden at skulle forholde sig til en masse detaljer og indstillinger.
 • Du kan folde romaskinen sammen, så den ikke fylder særlig meget. Det er praktisk, når du skal finde en plads til den i dit hjem, hvor den ikke står i vejen.

Det er ikke muligt at måle puls eller følge træningsprogrammer. Når der ikke er mange indstillinger og muligheder, er der plads til, at du kan fokusere på bare at træne og holde øje med den vigtigste data for at kunne holde det rette tempo eller nå en bestemt distance.


Samlet score: 7.5 / 10
Finnlo Aquon Pro Plus - 10499 kr
Finnlo Aquon Pro Plus

Finnlo Aquon Pro Plus er en romaskine i den dyre ende. Den professionelle romaskine har en kombination af luft- og magnetmodstand, som du kan indstille på 16 forskellige niveauer. Modstanden justerer du elektronisk.

Fordele ved Finnlo Aquon Pro Plus:

 • Romaskinen har mange niveauer af modstand og mange træningsprogrammer.
 • Du kan oprette fire brugerprofiler, så I hver især kan have jeres egne indstillinger og statistikker, når I træner.
 • Denne romaskine har et overskueligt display, hvor du kan holde øje med alt, hvad du har brug for at vide under din træning.

Med de mange muligheder for indstilling og de 23 træningsprogrammer kan du variere din træning ud over det sædvanlige. Denne romaskine er til dig, der gerne vil have kvalitet, uanset om du er en almindelig motionist eller mere erfaren. Kan du godt lide at forholde dig til dit tekniske niveau, kan du med Finnlo Aquon Pro Plus forbedre din form.

Romaskinen er i den tungere ende med sine 48 kg. Du kan dog let folde den sammen til en mere praktisk størrelse, så den er lettere at opbevare.


Samlet score: 8 / 10
BH Styling Romaskine - 5919 kr
BH Styling Romaskine

BH Styling-romaskinen er lidt atypisk i forhold til udseende sammenlignet med andre romaskiner. Det er en forholdsvis dyr maskine, hvilket bliver opvejet af den gode kvalitet. Også bremsesystemet af magnet er af god kvalitet. De seks niveauer af modstand sikrer, at du har de niveauer, du har brug for i din daglige træning – uanset om du skal tage en hurtig spurt eller skal ro en længere distance. Du justerer modstanden elektronisk.

Fordele ved BH Styling:

 • Det dobbeltskinnede system giver mere gnidningsfrie træk og dermed også en mere behagelig oplevelse på romaskinen, da du ikke bliver forstyrret af mindre ryk.
 • Romaskinen har en overskuelig og brugervenlig computer, der har de mest nødvendige funktioner. Du kan holde øje med dine rotag, din puls, din tid og antallet af kalorier på displayet.
 • Antallet af træningsprogrammer sikrer variation.
 • Du kan let folde BH Styling-romaskinen sammen, så den fylder mindre, og pakke den væk.

Romaskinens overskuelige display gør, at du hurtigt kan komme i gang med din træning, samtidig med at du har et overblik over, hvor langt du er, så du kan nå dine mål. De seks forskellige træningsprogrammer sikrer variation i din træning, og de giver dig et godt udgangspunkt for at begynde din træning på romaskinen. Søger du en romaskine med et anderledes udseende, er denne model noget for dig.


Samlet score: 7.5 / 10

Gør dig nogle overvejelser, inden du investerer i en romaskine

Det kan være svært at vurdere, hvilken romaskine der er den rette for dig. Det er ikke altid let at gennemskue forskellene ved de forskellige romaskiner. På den ene side kan du risikere at købe den billigste romaskine på markedet og fortryde det, fordi kvaliteten ikke er, som du regnede med. På den anden side kan du ende med at investere dyre domme i en romaskine, som du måske slet ikke får brugt. For ikke at spilde dine penge er det derfor nødvendigt at gøre dig nogle overvejelser, inden du beslutter dig for, hvilken romaskine der passer bedst til dig og dine behov.

Hvor mange penge vil du bruge på din nye romaskine? Du har helt sikkert en idé om, hvor mange penge du vil bruge. Prisen kan være en afgørende faktor for dig. De fleste vil gerne have mest muligt for penge – og meget gerne en favorabel pris. Det sker dog ikke så ofte, at du får en kvalitetsromaskine til alt for få penge. Ordentlig kvalitet koster.

Investerer du i en god maskine, får du en romaskine i et mere robust materiale. Det er særdeles vigtigt for at opnå en god træning, at romaskinen ikke vipper, står stabilt og har et godt sæde, så du sidder behageligt. Med en romaskine i en ordentlig kvalitet føles din træning meget bedre og sjovere. Ud over en bedre oplevelse under træningen får du en romaskine med en bedre holdbarhed. En god romaskine holder i flere år og håndterer slid meget bedre.

Producenterne bag de gode romaskiner har desuden sørget for at udvikle flere funktioner, indstillinger og programmer. Ligesom med en løbetur er det rart at kunne følge sin træning og fremgang. Tilslutning af din pulsmåler eller din smartphone gør det muligt at tracke dine fremskridt, hvilket bidrager til øget motivation.

Sørg for at købe en romaskine, der passer til dine behov

Det siger næsten sig selv, at der ikke er grund til at bruge en masse penge på en romaskine, som du ikke skal bruge særligt ofte. Hvis du kan få lige så meget glæde af en romaskine til færre penge, er der ingen grund til at købe den dyreste romaskine på markedet. For at undersøge, hvilke behov du har til din kommende romaskine, kan du overveje, hvor ofte du skal bruge den.

Er det hver dag, et par gange om ugen eller sjældnere? Hvad skal du bruge romaskinen til? Har du brug for forskellige træningsprogrammer og dermed også flere forskellige niveauer af styrke? Hvilke informationer vil du gerne kunne se på displayet? Ud over data på skærmen vil du så gerne kunne tilslutte pulsmåler og smartphone, så du kan tracke yderligere? Måske har du endda brug for at have en foldbar romaskine, som du kan pakke væk, når den ikke er i brug.

Der er forskellige typer af modstande

Der findes tre forskellige typer af modstande i romaskiner. Alle tre typer kan du finde eksempler på i denne romaskine-test. De tre typer er: Magnetisk modstand, luftmodstand og vandmodstand.

En romaskine med magnetisk modstand er støjsvag, hvilket er en fordel. Ulempen er dog, at modstanden er konstant. En konstant modstand gør, at roningen ikke føles så naturlig – da roning på vand heller ikke har en konstant modstand. Denne type romaskine er ofte en stabil romaskine med en kraftigere opbygning.

Romaskinen med luftmodstand giver dig den bedste fornemmelse, og du får den absolut bedste og mest effektive træning. Du vil opleve, at modstanden er naturlig, og fornemmelsen af roningen er også naturlig. Denne type vejer ofte lidt mere og fylder lidt mere – på den måde er der også større sandsynlighed for, at maskinen ikke vipper og virker ustabil.

Vil du endnu nærmere den virkelighedstro oplevelse af roning, bør du gå efter vandmodstand. I den lukkede tank med vand er der en åre, der bevæger sig rundt. Grunden til, at denne type modstand ikke bliver brugt ved alle romaskiner, er, at de ofte er en hel del dyrere.

Test af romaskiner – få det bedste til din hjemmetræning

Vi har testet forskellige romaskiner på markedet, og alle romaskinerne er blandt de bedste på markedet. Du kan tjekke den karakter, vi har givet de forskellige romaskiner i vores test, og vurdere, hvor du får mest kvalitet for pengene indenfor det budget, du har. Her er både romaskiner til dig, der ønsker kvalitet for pengene – men der er også nogle romaskiner, der ligger helt i toppen, og som er til en højere pris. Som vores romaskine-test viser, er Concept2-romaskinen vinderen – og det er helt sikkert denne model, du bør gå efter, hvis den falder indenfor dit budget, da den giver et behageligt flow og har funktioner, der dækker både den erfarne og motionistens behov.

Se også wikipedia for flere fakta om romaskiner

Sidst opdateret: 13/06-2018
Tilbage til guides

Liked kerneværdi nr. 1: Vær eventyrlysten
Liked kerneværdi nr. 2: Skab en oplevelse
Liked kerneværdi nr. 3: Skab ærlige og åbne forhold gennem god kommunikation
Liked kerneværdi nr. 4: Gør mere med mindre
Liked kerneværdi nr. 5: Vær passioneret og determineret
Liked kerneværdi nr. 6: Omfavn faktor X
Liked kerneværdi nr. 7: Vær ydmyg
Liked kerneværdi nr. 8: Vær innovativ og skab forandring
Liked kerneværdi nr. 9: Tænk langsigtet
Liked kerneværdi nr. 10: Skab en dynamisk og positiv holdånd
Vi samarbejder med e-mærket

e-mærket er den danske mærknings-ordning for sikker nethandel. Vi viser hvilke butikker som er e-mærket 2022 på produktsider.
 • Liked.dk
 • Better-Web ApS
 • Oldenburg Allé 7, st.
 • DK - 2630 Taastrup
 • kontakt@liked.dk
©2022 Better-Web ApS. Alle rettigheder forbeholdes