Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Liked.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.

Kamik udsalg

(36 varer)
 • Kamik

 • Populært 2022
 • Vælg køn
   Udsalg
   Vis kun udsalg
   Interessant om mærket

   Ejes af Kamik
   Grundlagt i 1898
   Vinter- og regnstøvler til voksne og børn
   Officiel hjemmeside

   Det canadiske mærke Kamik, grundlagt tilbage i 1898, har specialiseret sig i støvler til både børn og voksne. Sko til alt slags vejr er let som en leg, hvis man spørger Kamik, for både børn og voksne har mulighed for at pakke sig ind i varme vinterstøvler, der er klar til alle vinterlige udfordringer. Støvler til voksne findes både i de mere praktiske varianter og de mere pyntelige varianter, men Kamik ønsker at skabe støvler til dem, der ved, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig beklædning – og derfor fokuserer man på det praktiske aspekt.

   Historien bag

   Læs mere

   Se også
   Pris
   DKK -
   Farve
   • Sort
   • Blå
   • Brun
   • Flerfarvet
   Anvend
   Størrelse
   EU
   Anvend
   Online butik
   Anvend

   Se mere... class='description'>
   Ekstremt vejr og ekstreme forhold har igennem årtier præget Canada, da der hvert år falder mængder med sne i vinterperioderne. Det canadiske brand har siden 1898 skabt støvler til hele familien, fordi de ved, hvad der skal til for at tilfredsstille både store og små fødder – nemlig et særligt godt gummigrundlag, der sikrer et fast fundament.
   Mærket har sørget for at finde pionererne inden for udforskning af naturen og brugt dem som eksempler og forbilleder, når det kommer til udvikling og fremstilling af gode, kvalitetsstøvler. Alle, både voksne og børn, har et forhold til de klassiske Kamikstøvler, da støvlerne enten har været en del af egen barndom og opvækst eller vil blive det engang i fremtiden.

   Forskellige, klassiske støvler


   Mærkets forskellige støvlemodeller sikrer tilbud til enhver smag, og derfor kan du sagtens finde modeller til netop din stil! De klassiske støvler til voksne har en karakteristisk, brunlig karamelfarve med det hvide lammeskind på indersiden, som står i fin kontrast til resten af støvlen.

   Støvler, børn og børnehave


   De klassiske gummistøvler, der har været en del af tilnærmest alle danske børns barndom, er et element, der er kommet for at blive. Praktiske, holdbare og modstandsdygtige er regnstøvlerne til børn fra det canadiske, kvalitetsbevidste mærke. De lækre støvler til børn passer utrolig godt til en lang dag i børnehaven, hvor vejret kan byde på lidt af hvert.
   Støvlernes primære fordele er helt klart, at de er vandresistente – altså skyr vand. Støvlerne er produceret i genanvendelig gummi og er derfor gode for dig og dit barn, men derudover er de også skridsikre og klassiske og kan passe til dit barns regntøj – uanset farve. Regnstøvlerne fås i farver som sort, blå, gul, rød og rosa og hvis du er heldig er de på udsalg her på siden.

   Liked kerneværdi nr. 1: Vær eventyrlysten
   Liked kerneværdi nr. 2: Skab en oplevelse
   Liked kerneværdi nr. 3: Skab ærlige og åbne forhold gennem god kommunikation
   Liked kerneværdi nr. 4: Gør mere med mindre
   Liked kerneværdi nr. 5: Vær passioneret og determineret
   Liked kerneværdi nr. 6: Omfavn faktor X
   Liked kerneværdi nr. 7: Vær ydmyg
   Liked kerneværdi nr. 8: Vær innovativ og skab forandring
   Liked kerneværdi nr. 9: Tænk langsigtet
   Liked kerneværdi nr. 10: Skab en dynamisk og positiv holdånd
   Vi samarbejder med e-mærket

   e-mærket er den danske mærknings-ordning for sikker nethandel. Vi viser hvilke butikker som er e-mærket 2022 på produktsider.
   • Liked.dk
   • Better-Web ApS
   • Oldenburg Allé 7, st.
   • DK - 2630 Taastrup
   • kontakt@liked.dk
   ©2022 Better-Web ApS. Alle rettigheder forbeholdes - Trustpilot score: (8.1)