Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Liked.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.

Gardenia sko

(1 varer)
 • Gardenia

 • Sko
 • Vælg køn
   Udsalg
   Vis kun udsalg

   Find dine Gardenia-sko hos Liked.dk


   Gardenia er et dansk skomærke, som siden 1941 har opnået stor popularitet på det danske såvel som udenlandske marked. I skomærkets første leveår var de specialiseret inden for træsko, men i dag finder du både klassiske laksko, loafers, støvler og sandaler i deres sortiment. Gardenia er specielt anerkendte for deres unikke evne til at designe eksklusive sko, som emmer af kvalitet. Derudover er de kendte for deres detaljerede og feminine designs, som bygger på en unik sans for selv de mindste detaljer.
   Her på Liked.dk kan du finde et sort udvalg af smarte ...Læs mere

   Se også
   Pris
   DKK -
   Farve
   • Pink
   Anvend
   Størrelse
   EU
   Anvend
   Online butik
   Anvend
  • -25%
   Gardenia Copenhagen Gladys B Sandaler tilbud
   Gardenia Copenhagen Gladys B Sandaler tilbud
   974.00 DKK1299.00 DKK
   Se detaljer
  • Se mere... designersko fra det danske mærke Gardenia, så hvis du er på udkig efter dine nye yndlingssko, er du kommet til det helt rigtige sted.

   Modesko til enhver kvinde


   Gardenia har nydt godt af deres lange kendskab til den internationale skomode, og i dag har brandet i den grad gennemskuet kvinders store krav til modesko. Dette kommer blandt andet til udtryk i deres smarte, klassiske og feminine designs, som emmer af komfort og mode.
   Derudover er hæle et hit hos Gardenia, og deres sko er ofte designet med alt fra lave kitten heels på 4 cm til tynde, høje hæle. Den kvalitets- og modebevidste kvinde vil klappe i hænderne efter at have fået øje på de fantastiske Gardenia-sko, som er lige til at hive hjem på skoreolen.

   Et eksempel på et par ankelstøvler fra Gardenia, som både kæler for detaljerne og er designet med en populær kitten heel, er modellen Gardenia Amelie. Disse læderstøvler er udstyret med et smart bælte omkring anklen, som for alvor giver et unikt og råt twist til dit look. Modellen minder ligeledes om den populære støvlet Gardenia Anella – en støvle, som med sine unikke detaljer med små nitter og sine smarte spænder for alvor adopterer tidens hotteste modetendenser.

   Lækre og komfortable kvalitetsmaterialer


   Det er ikke kun de smarte, klassiske, rå og feminine designs, som har sat Gardenia på verdenskortet. Gardenia er ligeledes kendte for deres brug af fantastiske kvalitetsmaterialer, hvor det specielt er læder og ruskind, som dominerer deres design. De lækre lædermaterialer giver dine fødder plads til at ånde og giver dem samtidig plads til at forme sig efter dit individuelle behov. Derudover er lædermaterialerne med til at forlænge dine skos holdbarhed, og du vil derfor opleve, hvordan dine klassiske Gardenia-sko vil holde mange år fremover.

   Gardenia-sko – feminin elegance til din stil


   Her på kan du finde et stort udvalg af de smarte Gardenia-sko, som tilføjer et klassisk og moderigtigt look til dit outfit. Vi giver dig her på siden et unikt overblik over samtlige danske netbutikkers sortiment af Gardenia-sko – så du har mulighed for at finde dine nye sko til markedets bedste pris.

   Liked kerneværdi nr. 1: Vær eventyrlysten
   Liked kerneværdi nr. 2: Skab en oplevelse
   Liked kerneværdi nr. 3: Skab ærlige og åbne forhold gennem god kommunikation
   Liked kerneværdi nr. 4: Gør mere med mindre
   Liked kerneværdi nr. 5: Vær passioneret og determineret
   Liked kerneværdi nr. 6: Omfavn faktor X
   Liked kerneværdi nr. 7: Vær ydmyg
   Liked kerneværdi nr. 8: Vær innovativ og skab forandring
   Liked kerneværdi nr. 9: Tænk langsigtet
   Liked kerneværdi nr. 10: Skab en dynamisk og positiv holdånd
   Vi samarbejder med e-mærket

   e-mærket er den danske mærknings-ordning for sikker nethandel. Vi viser hvilke butikker som er e-mærket 2021 på produktsider.
   • Liked.dk
   • Better-Web ApS
   • Oldenburg Allé 7, st.
   • DK - 2630 Taastrup
   • kontakt@liked.dk
   ©2021 Better-Web ApS. Alle rettigheder forbeholdes - Trustpilot score: (8.1)