Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Liked.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.

Femilet badetøj

(2 varer)
 • Femilet

 • Tøj
 • Vælg køn

   Find dit Femilet badetøj hos Liked.dk


   Femilet blev skabt i 1923 og har siden været fast inventar i lingeriskuffen hos de fleste danske kvinder. som er placeret rundt omkring i Danmark, er Femilet nu også en del af en større international lingeri-concern. Den store succes skyldes blandt andet Femilets fantastiske evne til at kombinere kvalitet og smart, tidløst design, således at deres designs af undertøj og badetøj både har en lang holdbarhed og et design, som ikke går af mode indenfor de næste mange år.
   Her på Liked.dk siden kan du derfor finde et stort udvalg blandt ...Læs mere

   Se også
   Pris
   DKK -
   Farve
   • Sort
   Anvend
   Størrelse
   EU
   Anvend
   Online butik
   Anvend
  • Femilet Tanzania Wirefree Plunge T-Shirt Bra Swimwear Bikinis Bikini Tops Triangle Bikinitops Sort
   Femilet Tanzania Wirefree Plunge T-Shirt Bra Swimwear Bikinis Bikini Tops Triangle Bikinitops Sort
   300.00 DKK
   Se detaljer
  • Femilet Tanzania Brief Swimwear Bikinis Bikini Bottoms Bikini Briefs Sort
   Femilet Tanzania Brief Swimwear Bikinis Bikini Bottoms Bikini Briefs Sort
   220.00 DKK
   Se detaljer
  • Se mere... Femilets kollektioner af badetøj – både nye som gamle. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af lækre bikinier – perfekte til alt fra solferiens strandbesøg til baghavens badebassin. Et eksempel på en smart bikini er den populære model Femilet Tortuga. Denne bikini kommer i en moderigtig, støvet grå farve og med en indsnævring under brystet. Bikiniens klassiske pasform og skønne design gør den både klassisk, moderne og tidløs på samme tid.

   Badetøj til enhver anledning


   Hos Femilet henvender de sig til den moderne, stærke og uafhængige kvinde hvilket afspejler sig i deres store udvalg af badetøj til forskellige anledninger. Hvert eneste år har Femilet hele fire sæsonkollektioner – alle med henblik på at give dig de nyeste modetendenser og lækreste materialer.
   Hvis du er mere til badedragtens klassiske facon, vil modellen Femilet Philippines være den ideelle for dig. Denne badedragt er med sin sorte farve, sin indsnævring ved maven og sit klassiske design perfekt til dig, som ønsker at fremstå stilren og moderigtig, når du hopper i badetøjet.

   Femilet badetøj – komfortabelt badetøj i moderigtige designs


   kan du ligeledes finde et stort udvalg af badetøj fra andre, kendte mærker, herunder Sloggi badetøj. Vi giver dig her på siden et overblik over samtlige danske netbutikkers sortiment af badetøj, hvilket giver dig en unik mulighed for at vælge mellem de nyeste sortimenter og de bedste priser.

   Velvære indefra


   Hos Femilet tror de på, at velvære kommer indefra – og disse tanker er altid med i deres designs af de nye badetøjskollektioner. Her er funktionalitet og pasform nemlig mærkesager, og Femilets badetøj er udviklet til at få kvinder til at føle sig godt tilpas. Også derfor er Femilets badetøj altid udarbejdet i skønne kvalitetsmaterialer som øger komforten markant.

   Liked kerneværdi nr. 1: Vær eventyrlysten
   Liked kerneværdi nr. 2: Skab en oplevelse
   Liked kerneværdi nr. 3: Skab ærlige og åbne forhold gennem god kommunikation
   Liked kerneværdi nr. 4: Gør mere med mindre
   Liked kerneværdi nr. 5: Vær passioneret og determineret
   Liked kerneværdi nr. 6: Omfavn faktor X
   Liked kerneværdi nr. 7: Vær ydmyg
   Liked kerneværdi nr. 8: Vær innovativ og skab forandring
   Liked kerneværdi nr. 9: Tænk langsigtet
   Liked kerneværdi nr. 10: Skab en dynamisk og positiv holdånd
   Vi samarbejder med e-mærket

   e-mærket er den danske mærknings-ordning for sikker nethandel. Vi viser hvilke butikker som er e-mærket 2021 på produktsider.
   • Liked.dk
   • Better-Web ApS
   • Oldenburg Allé 7, st.
   • DK - 2630 Taastrup
   • kontakt@liked.dk
   ©2021 Better-Web ApS. Alle rettigheder forbeholdes - Trustpilot score: (8.1)