Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Liked.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.

Anna Field udsalg

(3 varer)
Anna Field logo
 • Populært 2021
 • Dametøj

  Vælg køn
   Interessant om mærket

   Tysk design til fornuftige priser
   Officiel hjemmeside

   Dette mærke rummer et stort udvalg af smukke fashion items til ekstra gode priser. Varer som kjoler og støvler sælges oftest til priser helt ned under 500 kroner. Du har derfor rig mulighed for at finde et godt fund i god kvalitet, når du handler fra dette mærke. Anna Field er et nyere tysk mærke med potentiale. Ser man nærmere på kollektionerne, er man slet ikke i tvivl om dette. Mærket laver tøj til modebevidste kvinder, som går op i det nyeste design, som samtidig godt kan lide det mere tidsløse og klassiske look. Anna Fields klassiske, moderne ...Læs mere

   Se også
   Pris
   DKK -
   Farve
    Anvend
    Størrelse
    Anvend
    Online butik
    Anvend
   • Anna Field Kjole Jersey Dress
    Anna Field Kjole Jersey Dress
    209.00 DKK
    Se detaljer
   • Anna Field Top Florial Fantasy
    Anna Field Top Florial Fantasy
    130.00 DKK
    Se detaljer
   • Anna Field Slå Om-kjole Af Jersey
    Anna Field Slå Om-kjole Af Jersey
    223.00 DKK
    Se detaljer
   • Se mere... og ikke mindst feminine designs gør det muligt for både unge piger og modne kvinder at finde hvad de søger.

    Fra dette mærke, finder du både tasker og punge i flot imiteret læder. Eller trendy jakker og frakker til varmt og koldt vejr. Det varme vintertøj kan suppleres med behagelige vanter og halstørklæder i strik fra mærket. Herudover er de mange praktiske støvler med og uden hæl populære. Du kan også altid finde accessories som smykker og solbriller til at færdiggøre dit look inden du skal ud ad døren. Med andre ord, giver de mange forskellige fashion items dig mulighed for at supplere og kombinere items til lækker og fuldendt garderobe.

    Find hvad du søger


    Her på siden finder du det skønne udvalg fra mærket. Vores menu ude i venstre side hjælper dig til at finde de specifikke produkter, som du søger. Vælg for eksempel en kategori – det kunne være kjoler – og eventuelt en underkategori som festkjoler, så finder vi den type kjoler frem til dig, som du søger. Du kan også tilføje en farve som for eksempel rød og da viser vi dig kun røde festkjoler fra mærket. Det samme gælder med valgmuligheden om at søge ud fra din størrelse og foretrukne pris. Vi håber du finder, hvad du er på udkig efter fra Anna Fields mange spændende og moderne valgmuligheder. Rigtig god shopping. Er du på udkig efter lignende mærker, kan du med fordel kigge på Pier One.

    Liked kerneværdi nr. 1: Vær eventyrlysten
    Liked kerneværdi nr. 2: Skab en oplevelse
    Liked kerneværdi nr. 3: Skab ærlige og åbne forhold gennem god kommunikation
    Liked kerneværdi nr. 4: Gør mere med mindre
    Liked kerneværdi nr. 5: Vær passioneret og determineret
    Liked kerneværdi nr. 6: Omfavn faktor X
    Liked kerneværdi nr. 7: Vær ydmyg
    Liked kerneværdi nr. 8: Vær innovativ og skab forandring
    Liked kerneværdi nr. 9: Tænk langsigtet
    Liked kerneværdi nr. 10: Skab en dynamisk og positiv holdånd
    Vi samarbejder med e-mærket

    e-mærket er den danske mærknings-ordning for sikker nethandel. Vi viser hvilke butikker som er e-mærket 2021 på produktsider.
    • Liked.dk
    • Better-Web ApS
    • Oldenburg Allé 7, st.
    • DK - 2630 Taastrup
    • kontakt@liked.dk
    ©2021 Better-Web ApS. Alle rettigheder forbeholdes - Trustpilot score: (8.1)