Jeg accepterer × For at give dig den bedste oplevelse på Liked.dk benytter vi cookies. Du accepterer vores brug af cookies ved at klikke rundt på sitet.

American Apparel udsalg

(1 varer)
 • American Apparel

 • Udsalg
  Vis kun udsalg
  Interessant om mærket

  Ejes af American Apparel Inc.
  Grundlagt i 1989
  Amerikansk vintage stil
  Officiel hjemmeside

  Mærket blev grundlagt i 1989 og skiller sig ud fra mængden på mange måder. Både gennem sine kollektioner og gennem selve produktionen af tøj til kvinder, mænd og børn. Produktionen består nemlig af 100 % vestlig arbejdskræft. Og derfor er du garenteret, at du ikke køber produkter fra mærket, som er lavet af underbetalte håndarbejdere ansat i sweatshops eller lignende, som flere konkurrerende store amerikanske tøjmoguler ellers i nogle tilfælde, er kendt for. Virksomheden står stolt fast på sine værdier, og det er ikke kun på produktionsområdet, virksomheden ønsker at sætte et godt politisk eksempel. Også gennem sine kollektioner, udtrykker ...Læs mere

  Se også
  Pris
  DKK -
  Farve
   Anvend
   Størrelse
   Anvend
   Online butik
   Anvend
  • -50%
   American Apparel Short Sleeve Chambray Shirt In Regular Fit - Pink tilbud
   American Apparel Short Sleeve Chambray Shirt In Regular Fit - Pink tilbud
   302.00 DKK604.00 DKK
  • Se mere... virksomheden politiske budskaber. Kollektioner som Legalize Gay og Legalize LA arbejder for eksempel for homoseksuelles accept. Mærket er desuden kendt for sin unikke vintage sans og høje kvalitet.

   Mærket er grundlagt af canadieren Doy Charney, som oprindeligt startede ud med at lave meget simple produkter inspireret af vintage-stilen. Ånden i de forskellige kollektioner, er I dag stadig meget vintage inspirerede og det hippe mærke, har en meget særlig evne til at bringe fortidens og nutidens trends sammen til stærke basis-produkter, som holder længe på grund af en ligeså holdbar kvalitet.

   Elsket af dansere og streetwear entusiaster


   Mange dansere er I øvrigt glade for dette mærke, som tilbyder tights, sweatshirs, t-shirts, hårbånd og andet sportsgear, som er velegnet til at bevæge sig i på grund af de meget strechy og behagelige materialer, som fungerer godt til dans. Særligt street wear inspirerede dansere, som Hip hip, funk, breakdance, soul og r&b-dansere er glade for mærket, hvis design passer til ånden i deres dansegenre, som er cool, edgy og ikke mindst farverig.

   The basic tee


   American Apparels sortiment er stort. Du finder alt fra kjoler til ure, kasketter og sjove accessories, som har lidt mere kant end de fleste andre mærker. Et af de mest populære produkter fra mærket, er dog basis t-shirten, som fåes I mange forskellige farver og med forskellige halsudskæringer til både mænd, kvinder og børn. Looket er basic og passer derfor til enhver lejlighed. Under dynen, under blazer-jakken, til et par jeans eller til fest. Der er mange muligheder, og The basic tee passer derfor til de flestes garderober. Herhjemme er det meget få steder, du kan købe American Apparel produkter i de fysiske butikker. På trods af mærket er uhyre populært I udlandet og forhandles i enhver modehovedstad med respect for sig selv, så er det endnu ikke nået rigtigt til lille Danmark. Her på Liked.dk, finder du dog et godt udvalg af American Apparels produkter, som du kan være heldig at finde på tilbud eller udsalg hos vores forskellige online shops.

   Liked kerneværdi nr. 1: Vær eventyrlysten
   Liked kerneværdi nr. 2: Skab en oplevelse
   Liked kerneværdi nr. 3: Skab ærlige og åbne forhold gennem god kommunikation
   Liked kerneværdi nr. 4: Gør mere med mindre
   Liked kerneværdi nr. 5: Vær passioneret og determineret
   Liked kerneværdi nr. 6: Omfavn faktor X
   Liked kerneværdi nr. 7: Vær ydmyg
   Liked kerneværdi nr. 8: Vær innovativ og skab forandring
   Liked kerneværdi nr. 9: Tænk langsigtet
   Liked kerneværdi nr. 10: Skab en dynamisk og positiv holdånd
   Vi samarbejder med e-mærket

   e-mærket er den danske mærknings-ordning for sikker nethandel. Vi viser hvilke butikker som er e-mærket 2018 på produktsider.
   • Liked.dk
   • Better-Web ApS
   • Oldenburg Allé 7, st.
   • DK - 2630 Taastrup
   • kontakt@liked.dk
   ©2018 Better-Web ApS. Alle rettigheder forbeholdes - Trustpilot score: (8.1)